Ben je voor jouw onderneming op zoek naar verse, originele en ambachtelijke patisserie producten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij begrijpen dat niet iedere ondernemer in staat is zelf de patisserie binnen het bedrijf te verzorgen. Daarom leveren wij ook met veel plezier aan onze zakelijke klanten en de horeca!

Taarten en gebakjes voor horeca
Cheesecake, millionaire slices of lemonbars.. Producten die net iets origineler zijn dan die van je buurman. Natuurlijk leveren wij ook klassiek gebak zoals de altijd lekkere appel- en chocoladetaarten, brownies, cupcakes en bonbons. Vers en ambachtelijk afgewerkt met een creatieve twist. Naast taarten en gebak levert Patisserie Sweet and spice tevens seizoen producten (denk aan amandelletters, paashazen en kerstkransen), hartige producten en desserts.