Feesttaarten

Alle verjaardagstaarten van Patisserie Sweet and Spice zijn gemaakt met oog voor detail.

Uiteraard worden al onze taarten in overleg met u samengesteld, want er zijn vele mogelijkheden als het gaat om omvang, uitstraling en smaak.

Enkele voorbeelden van onze heerlijke taarten

Chocolate taart van Belgische chocolade
Tahiti vanilla taart
Wortel cake( met gedroogde vruchten ,noten, volkorenbloem en succre muscovado)
Rainbow cake (in passie fruit , citroen en sinaasappel smaak combinatie)
Eszterhazy taart (walnoten taart met een vanille cognac vulling)
Red velvetNaast deze standard smaken heeft u natuurlijk ook de mogelijkheid om een taart naar wens of smaak te laten samenstellen.

Bij de uitstraling van de buitenkant kunt u de keuze maken uit:

Dripped cake
Icing
Fondant
Naked cake
Marsepein
Chocolade
Boter cream
Bij de uitstraling van de decoratie zijn ook allerlei mogelijkheden ,zoals portretfoto’s, hobbysymbolen, werklogo’s, sportattributen, bloemen en dergelijken, alle decoraties worden in onze patisserie met de hand vervaardigd. Bekijk de voorbeelden uit onze voorbijgaande taarten
Wij maken met plezier ook 3D taarten voor u.

OP ZOEK NAAR EEN PRACHTIGE BRUIDSTAART, ZOETIGHEDEN VOOR EEN BABYSHOWER OF DE OPENING VAN UW ZAAK?

CREATIEF, AMBACHTELIJK EN KLANTGERICHT. WIJ ZETTEN ONS MET HET GEHELE TEAM IEDERE DAG IN OM U EEN GLIMLACH OP HET GEZICHT TE BEZORGEN. WANT WIE WORDT ER NU NIET BLIJ VAN TAART EN GEBAK!

Tevreden klanten

Onze klanten aan het woord
Vandaag bij Kralingen op Straat de citroen cheesecake meegenomen en de brownie met caramel. De cheesecake is heerlijk romig en met de perfecte citroensmaak. De brownie met caramel en noten is zalig. Ik hou niet van salted caramel, maar hier proef je nauwelijks iets van, de caramel is heerlijk. Wij komen zeker binnenkort naar het Goudseplein om meer uit te proberen. Wij zijn ook heel benieuwd naar de regenboogtaart.
Hetty Romers

Super lekkere macarons. Heb ze wel eens eerder geprobeerd maar nooit lekker gevonden tot ik deze tegen kwam. Vooral de Frambozen, Vanille & Caramel zijn erg lekker. Gebak (Rainbow cake & aardbeien bavarois) is ook super lekker. Wil zeker nog meer uitproberen & proeven.
- Rachel Lingers

Vandaag samen met mijn lieve tante bij u oprecht van de heerlijkste rainbow taart genoten we hebben ons verbaasd over de perfect verhouding van het frisse van het fruitsmaak van de kleurtjes met het lichtzoete van de verse creme vulling waarvan je al proeft dat het niet uit poederbasis bestaat in zeer korte tijd heeft u een prachtige aanwinst neergezet in crooswijk waar je kunt genieten onder genot van een kopje koffie bijv. dat zowie zo al prachtig wordt geserveerd ... van de verse bijzondere en overheerlijke gebakjes/taart punten ... Tot gauw want echt u maakt de lekkerste gebakjes/taart die ik ooit geproefd heb
- J. de Bruin