Patisserie

Spice
‘Sweet’, snappen we, maar hoe zit het met de ‘Spice’? De basis van Sweet and spice bestaat uit Hongaarse ‘roots’ en spelen een grote rol bij de creaties. Onze zoetigheden worden (desgewenst) gemengd met: tijm, rozemarijn, chili, basilicum, long pepper, gember, paradijskorrel (peperachtig, met vanille nasmaak), e.d.

Wij maken graag combinaties, zoals chocolademousse met tijm en bavarois met limoen en basilicum.

Het zal u inmiddels duidelijk zijn dat u in Patisserie Sweet and Spice terecht kunt voor verfijnd gebak – taarten, van 4 tot 300(!) personen, gebakjes en koekjes.

Goed om te weten is dat in de winkel een wisselend assortiment van lekkernijen verkrijgbaar is. We proberen continue verrassende en nieuwe recepten en producten uit. Zo weet je eigenlijk nooit wat je kunt verwachten. Uiteraard zijn de standaard taarten, koekjes en chocolade producten wel continue aanwezig. Zo kun je altijd wel iets lekkers vinden naar je zin. Vrijblijvend binnenlopen om sfeer te proeven of je bestelling te bespreken is mogelijk. Sterker nog, dat vinden wij ontzettend leuk. Daarnaast staat er altijd iets lekkers voor je klaar!

Assortiment

Wat wij doen

Verjaardagen

Bruiloften

3D taarten

Winkel assortiment

OP ZOEK NAAR EEN PRACHTIGE BRUIDSTAART, ZOETIGHEDEN VOOR EEN BABYSHOWER OF DE OPENING VAN UW ZAAK?

CREATIEF, AMBACHTELIJK EN KLANTGERICHT. WIJ ZETTEN ONS MET HET GEHELE TEAM IEDERE DAG IN OM U EEN GLIMLACH OP HET GEZICHT TE BEZORGEN. WANT WIE WORDT ER NU NIET BLIJ VAN TAART EN GEBAK!

Tevreden klanten

Onze klanten aan het woord
Vandaag bij Kralingen op Straat de citroen cheesecake meegenomen en de brownie met caramel. De cheesecake is heerlijk romig en met de perfecte citroensmaak. De brownie met caramel en noten is zalig. Ik hou niet van salted caramel, maar hier proef je nauwelijks iets van, de caramel is heerlijk. Wij komen zeker binnenkort naar het Goudseplein om meer uit te proberen. Wij zijn ook heel benieuwd naar de regenboogtaart.
Hetty Romers

Super lekkere macarons. Heb ze wel eens eerder geprobeerd maar nooit lekker gevonden tot ik deze tegen kwam. Vooral de Frambozen, Vanille & Caramel zijn erg lekker. Gebak (Rainbow cake & aardbeien bavarois) is ook super lekker. Wil zeker nog meer uitproberen & proeven.
- Rachel Lingers

Vandaag samen met mijn lieve tante bij u oprecht van de heerlijkste rainbow taart genoten we hebben ons verbaasd over de perfect verhouding van het frisse van het fruitsmaak van de kleurtjes met het lichtzoete van de verse creme vulling waarvan je al proeft dat het niet uit poederbasis bestaat in zeer korte tijd heeft u een prachtige aanwinst neergezet in crooswijk waar je kunt genieten onder genot van een kopje koffie bijv. dat zowie zo al prachtig wordt geserveerd ... van de verse bijzondere en overheerlijke gebakjes/taart punten ... Tot gauw want echt u maakt de lekkerste gebakjes/taart die ik ooit geproefd heb
- J. de Bruin