Workshops

Ben je op zoek naar een patisserie workshop in Rotterdam? Hoe krijg je chocolade mousse zo luchtig, die taart zo mooi versierd of parfait zo romig? Leer het in een van de patisserie workshops van Sweet and spice.

Waarom een patisserie workshop?

Er zijn veel redenen om een patisserie workshop te volgen. Stel je hebt de hele dag in de keuken gestaan om de lekkerste gerechten voor vrienden te maken. Als je na het diner een eigen dessert op tafel presenteert, is dat natuurlijke de ultieme afsluiting. Of hoe denk je dat jouw familie reageert als je op een verjaardag binnen komt stappen met een zelfgemaakte en versierde taart? Onderstaand treft u het overzicht aan van de data van de workshops.

Hou onze blog pagina in de gaten voor alle nieuwe workshop datums in 2020

Assortiment

Wat wij doen

Verjaardagen

Bruiloften

3D taarten

Winkel assortiment

OP ZOEK NAAR EEN PRACHTIGE BRUIDSTAART, ZOETIGHEDEN VOOR EEN BABYSHOWER OF DE OPENING VAN UW ZAAK?

CREATIEF, AMBACHTELIJK EN KLANTGERICHT. WIJ ZETTEN ONS MET HET GEHELE TEAM IEDERE DAG IN OM U EEN GLIMLACH OP HET GEZICHT TE BEZORGEN. WANT WIE WORDT ER NU NIET BLIJ VAN TAART EN GEBAK!

Tevreden klanten

Onze klanten aan het woord
Vandaag bij Kralingen op Straat de citroen cheesecake meegenomen en de brownie met caramel. De cheesecake is heerlijk romig en met de perfecte citroensmaak. De brownie met caramel en noten is zalig. Ik hou niet van salted caramel, maar hier proef je nauwelijks iets van, de caramel is heerlijk. Wij komen zeker binnenkort naar het Goudseplein om meer uit te proberen. Wij zijn ook heel benieuwd naar de regenboogtaart.
Hetty Romers

Super lekkere macarons. Heb ze wel eens eerder geprobeerd maar nooit lekker gevonden tot ik deze tegen kwam. Vooral de Frambozen, Vanille & Caramel zijn erg lekker. Gebak (Rainbow cake & aardbeien bavarois) is ook super lekker. Wil zeker nog meer uitproberen & proeven.
- Rachel Lingers

Vandaag samen met mijn lieve tante bij u oprecht van de heerlijkste rainbow taart genoten we hebben ons verbaasd over de perfect verhouding van het frisse van het fruitsmaak van de kleurtjes met het lichtzoete van de verse creme vulling waarvan je al proeft dat het niet uit poederbasis bestaat in zeer korte tijd heeft u een prachtige aanwinst neergezet in crooswijk waar je kunt genieten onder genot van een kopje koffie bijv. dat zowie zo al prachtig wordt geserveerd ... van de verse bijzondere en overheerlijke gebakjes/taart punten ... Tot gauw want echt u maakt de lekkerste gebakjes/taart die ik ooit geproefd heb
- J. de Bruin